Dåligt

Sugigaste uppdateringen senaste dagarna jag vet. Men har inte riktigt haft tid att blogga. I lördags var det ju julafton så vaknade då klockan åtta av att min lillasyster kom in och väckte mig. Gick upp, käkade julfrukost (risgrynsgröt) och öppnade första julklappen. Sen började jag fixa mig och så sen åkte vi hem till min kusin och träffade pappas sida av släkten. Sen åkte vi hem och packade i alla julklappar och åkte sen hem till mormor och morfar. Kollade Kalle Anka, åt julbord, delade ut paket osv. Jättemysigt var det! Fick jättefina julklappar och jag är supernöjd!

I söndags blev det bara en lugn dag hemma, kollade igenom alla presenter ordentligt och så. På kvällen kollade vi på fjärde Pirates of the Caribbean, riktigt mysigt.

Idag åkte vi in till stan och sen åkte jag och pappa in och kollade på Storvreta - AIK. Ganska bra match! Sen åkte vi hem och nu sitter jag och funderar på att ta en macka eller nåt. Blev rätt hungrig nu kände jag och det är väl inte mat förrän om ett bra tag så. Jag gör nog så! Byye!

Sagan om ringen

Sitter och kollar på Sagan om ringen. Den är snart slut, eller om en halvtimme men ändå :P. Har inte sett den på flera år förrän idag faktiskt, kul att se den igen! Vad tycker ni om den filmen?

Du är underbar




Näspiercing

Har inte haft tid att blogga idag. Vaknade vid tio och åkte in till stan till klockan tolv. Mötte upp Sofie och Tobbe så gick vi och kollade julklappar. Sen gick vi till darkwell och jag piercade näsan! I love it! Och det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. 

Efter drog vi förbi pappas jobb lite snabbt för han ville se hur det blev. Sen åkte vi till Gränby och handlade resten av julklapparna jag hade kvar att köpa. Men nu har jag köpt till alla och är faktiskt nöjd. Hihi dessutom är jag jättenöjd med inslagningen. Ska lägga upp bilder sen, är faktiskt lite stolt över mig själv ;).

Jaja, när vi var klara gick vi hem till Sofie och fikade sen hämtade pappa upp mig och vi åkte hem. Hade lite myskväll med familjen och kollade på Tomten är far till alla barnen. Haha den är riktigt bra! Har ni inte sett den än så gör det! :)


Taggar för träning

Sitter i sängen och har precis packat inför träningen. Dock så ska vi inte åka förrän om typ en timme så tänker passa på att kolla på ett avsnitt av 7th Heaven innan ;). Beroende? Ohja!

Älskar

Johan Qahoush - Comptine d'un autre été


Johan Qahoush spelar Comptine d'un autre été på celsiusskolans julavslutning.
Dålig bildkvalité I know men min mobilkamera suger. Man hör iallafall pianot!

Paus

Hade en liten (ofrivillig) bloggpaus igår. Hade verkligen inte tid. Gick upp vid sex och fixade mig, åkte till skolan. Sen hade vi repetition med kören innan avslutningarna. Sjöng med kören och ensemblen på båda föreställningarna. Gick ganska bra tycker jag. 

Efter plockade vi undan allt ifrån aulan och sen gick jag och Simon till Max. Därefter åkte vi hem till mig och kollade på film. Vi såg The great debaters. Hann tyvärr inte se klart hela men.. Iallafall, han åkte hem vid halv tolv och jag gick in och sov.

Klockan sju imorse kom min lillasyster in och väckte mig för jag skulle sminka henne inför hennes avslutning. Somnade om och vaknade igen tio i tolv (!) vilket kändes lite konstigt. Brukar aldrig vakna senare än typ elva. Men men, led väl av sömnbrist eller nåt ;)

Efter frukosten tog jag en långpromenad med Xilli. Var väldigt mysigt faktiskt!

Just nu:


Sliten
Ska gå och göra mig i ordning för sängen nu hade jag tänkt. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Dessutom så måste jag upp tidigt för att duscha och fixa mig och så. Det är ju avslutning imorgon så lite fräsch vill man ju vara, speciellt när man ska vara uppe på scen inför hela skolan right? ;)

Be proud of who you are

Be proud of who you are, don't let anyone change you. Be yourself no matter what. People might say or do things to make you want to change, but don't, it's not worth it. Because someday you will wake up and regret changing from who you were, just because you cared to much about what others think of you. Don't care about them. Some time somebody will come in to your life and find you perfect just as the way you are. Meanwhile, be proud of yourself and who you are, because there is noone out there who's exactly like you. A motto worth living after is: Be yourself because everyone else is already taken.


Fika med Bella

Ganska nyss hemkommen, därav den dåliga uppdateringen idag. Har inte hunnit sitta vid datorn.

Dagen började med ett samhällsprov som var helt åt h*lvete. Frågorna var så konstigt formulerade, fattade ingenting. Lunch, matte där vi fick reda på vad vi fick på fysikproven (godkänt, puh!) och sen kemi där vi fick reda på vad vi fick på slutproven. Jag fick godkänt och jag är så otroligt glad just nu! Visst att få g på både fysiken och kemin kanske inte låter så bra men det är jättebra för mig för jag har haft svårt att förstå just de två ämnena. Men nu fick jag godkänt i kemin (med mariginal) och det känns så otroligt skönt. 

Efter vi fick våra betyg så gjorde vi klart alla redovisningar som har med biologin att göra och fick sluta sen. Skönt! Jag och min fina vän Bella åkte ner på stan och tog en fika på Wayne's. Varm choklad och kladdkaka med grädde, mums!

Efter fikat gick vi runt på stan en stund och sen när hon gick till bussen så mötte jag upp pappa för att gå till darkwell och boka tid för piercing. Så nu är det gjort och jag ska pierca mig klockan ett på torsdag, I'm so excited! För er som undrar så är det näsvingen jag ska pierca :).

Nu ska jag kolla på 7th heaven!

Saknad

Har inte träffat Simon på hela helgen :(. Börjar sakna honom liite för mycket känner jag. Men han lovade mig en bamsekram imorgon så det gör det lite bättre. Och han var så gullig alldeles nyss! Skrev världens sötaste saker! Jag har verkligen hittat jordens underbaraste kille, kunde inte hittat någon bättre <3

Gränby C

Ska när som helst åka in till Gränby Centrum med mamma, pappa och Andrea. Vi ska julklappshandla lite och sen åker vi iväg till allians för att kolla på herrarnas match. Lillsyrran ska dessutom sitta i kassan, haha!

Jullista

Här är min jullista som jag alldeles nyss fixade. Det är ganska några låtar nu men det kommer fyllas på efter hand när jag kommer på fler låtar. Ni får gärna komma med lite tips om ni kan några bra jullåtar?
När det lider mot jul
Välkommen hem
Ave Maria
O helga natt
Betlehems stjärna (gläns över sjö och strand)
Så mörk är natten i midvintertid
Nu tändas tusen juleljus
Jul, Jul, Strålande jul
Stilla natt
En stjerne skinner i natt
Jag skriver inte vilka artister jag har med för det är väldigt individuellt vem man tycker gör bäst version. Så leta upp artisten ni gillar ;)



Söndag 18/12 2011

Hej på er!

Sitter inne på mitt rum och ska börja plugga samhällskunskap snart. Har prov imorgon så det känns som att det kanske kan vara bra. Har haft en rätt rolig morgon faktiskt. Vaknade vid nio (råkade somna på nedervåningen haha) och gick upp och käka frukost och så. Sen drog jag mig ner mot hallen för att jobba. Jag jobbar nämligen som friidrottsledare här ute i Björklinge för barn födda 04-06. Har haft det hela hösten och det är riktigt roligt :).

Hur som helst, idag var sista gången innan juluppehållet så vi bestämde oss för att ha lite femkamp. Ungarna var riktigt duktiga idag. Det var kul att se, de kämpade och verkade tycka att det var väldigt kul. Det är det härligaste med det här jobbet, ungarna är så glada att man blir glad själv. 

Efter jobbet gick jag hem och slängde mig i soffan, åh så skönt det var! Sen ringde min kusin och ville ha hjälp med matten så hjälpte honom med den lite snabbt och sen käkade jag lunch. Och nu sitter jag här. Orkar verkligen inte plugga men det måste göras. Tänker nog göra en jullista på spotify som jag kan lyssna på samtidigt. Älskar att det har kommit snö!! Nu börjar julkänslan äntligen infinna sig. Hoppas bara att den ligger kvar till julafton. 

Nu blev det ett långt inlägg men struntsamma. Jag skriver efter jag har pluggat klart.

Gotland 2010

Fred Claus

Sitter och kollar på en film som heter Fred Claus. En komedi, den är faktiskt riktigt bra! Rekommenderar er att se den :).

50 degrees


Jag älskar den här låten. Så jäkla bra när man t.ex. ska ut och springa, tagga för match eller bara allmänt på fest :)

Lika kul som vanligt

Nu har jag både hunnit komma hem, äta och sätta mig framför tvn med datorn. Matchen var bra faktiskt! Vinst till Storvreta med 5-3. Grymt! Enda gången jag kan heja på Storvreta är i superligan, aldrig annars ;).

Sitter just nu på nedervåningen tillsammans med min lillasyster och kollar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Haha så små de är! Jättegulliga :).

Så små!

Haha jag var nog lite småkär i honom när jag var liten och filmen precis kom ut ;)

35 minuter

Bussen går om 35 minuter och jag sitter fortfarande i morgonrock och med blött hår.. Dags att börja fixa sig kanske? Yeah jag tror det.

Eftersom att min mobil är en gammal en (min xperia kommer jag inte in på) så kan jag inte mobilblogga. Om jag inte snor åt mig Rebeccas mobil förstås ;). Nej men jag skriver när jag kommer hem istället. Blir bättre så. 

Uppe med tuppen

Usch gick upp klockan åtta imorse. Gissa om jag är trött? Men vad gör man inte för innebandyn ;).

Matchen gick hyfsat bra men tyvärr så blev det oavgjort, igen. Om vi spelar en till oavgjord match då slutar jag nästan på innebandy. Haha nejdå men börjar bli lite trött på det nu (oavgjorda matcher alltså). 

Annars då. Ska duscha och äta lunch så fort jag har skrivit klart här. Sen tar jag bussen in med bästa Rebecca för att kolla på Storvreta - Tyresö. Hoppas på en bra match! Sen åker jag hem och käkar och lite så, mamma och pappa ska på julbord så jag får se vad jag lagar. Är lite sugen på min och Bellas supergoda tonfisksallad.

Nu ropade mamma att det är lunch. Vi ska äta kyckling, mums!

Gammal bild från i somras.

Inte haft tid

Ledsen för usel uppdatering men har inte haft tid idag tyvärr. Det har dock inte hänt så mycket. Skola som vanligt, fysikprov som kändes så bra att det måste ha gått dåligt (förstår ni vad jag menar?) och biologiredovisningar. 

Pappa hämtade mig efter skolan och vi svängde förbi donken en snabbis och köpte med oss mat. Hem, käka och drog nästan direkt ner till hallen. Match kvart över sju, riktigt spännande faktiskt! Nu var jag ju inte med och spela eftersom att jag har varit sjuk, men det är kul att kolla också ;). 

Matchen slutade 3-3 och vi ligger nu på delad fjärdeplats tror jag. 

Imorgon är det match igen (som jag ska vara med och spela, iallafall så länge som det går) mot Fyrislund inne i allianshallen. Samling tio över nio där vilket betyder att jag måste gå upp ca 8.00. Därför tänker jag alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara ladda ner en av mina favoritserier först. 7th heaven. Den är så bra! Jaja, skriver mer imorron, puss godnatt på er!

Love it!

Samhällskunskap

Sitter just nu på samhällskunskapen och svarar på instuderingsfrågor om riksdagen och regeringen osv. Ganska så tråkigt om jag ska vara ärlig. Är faktiskt inte särskilt intresserad av politik och sånt... Vilket i sin tur gör att jag inte direkt bryr mig om det vi håller på med på samhällslektionerna. Men det är bara att bita ihop och göra det. Jag har nämligen prov på måndag. Dagen innan avslutningen, känns bra ;). Nej nu ska jag fortsätta svara på frågorna. Skriver mer sen!

Mot allians!

Snart drar jag iväg mot allianshallen för att kolla på träningen! Får ju själv inte träna eftersom att jag är sjuk men har inte varit ner på en enda träning än så länge. Fy skäms på mig! Jaja, dags att börja byta om då, sitter fortfarande i morgonrock. Jag skriver kanske när jag kommer hem!

Xilli

Sitter och går igenom lite bilder på datorn och hittade några ganska fina bilder på Xilli från i höstas när vi var ute på en långpromenad. Visst är han ganska söt ändå? Åtta månader gammal nu, jisses vad tiden går fort.

Haha han vet hur man posar!

Himla fint det blev med de färgglada löven i bakgrunden och soler som lyser på.

Hans ansikte blev lite "förvrängt" men lite söt ändå tycker jag.

Vunnit flera priser har han gjort också, *stolt*

Blogkeen

standout
Nu finns jag också på blogkeen! Följ mig!

Jag vill ha snö!

Nej nu vill jag faktiskt att snön ska komma! Är så trött på det här tråkiga vädret. Dessutom, en jul utan snö går inte. Jag vill ha en vit julafton inte en grön. Jag får inte in julkänslan utan snö. Sen så är det ju himla fint när det ligger ett tjock snötäcke överallt.

Det är så mysigt att gå ute på kvällen när det snöar och allt är vitt.

Så fint så det finns ju inte.

Set fire to the rain - Adele

Jag älskar den här låten. Lyssnar på den hela tiden. Fast det ska inte vara någon remix, originalet är bäst. Ni vet där hon bara sjunger med piano.

Dessutom så är ju hon en otroligt bra sångerska.

Project runway

Ledsen för att jag inte har skrivit något idag! Men har varit hemma idag igen och har inte mått något bra så jag har inte suttit vid datorn alls.

Sitter just nu och kollar på Project Runway. Älskar det programmet! Önskar att jag också kunde göra egna kläder. Vad skönt det skulle vara. 


Nu ska jag sätta mig och plugga lite fysik inför provet imorgon. Usch, är inte taggad alls på det faktiskt. Men det måste göras så det är väl bara att bita ihop antar jag!

Fuck it

Orkar inte.

Mattips

Hello!

Jag har ett litet mattips som jag tänkte slänga upp. Det är pestolax med klyftpotatis. Superenkelt och jättegott. Det enda man gör är att man tar laxbitar och har på ett lager med grön pesto. Sen skivar du mozzarella och lägger mellan laxbitarna. Sen ställer du in det i ugnen tills laxen är klar och så är det klart! Till kan man ha vad man vill men godast är klyftpotatis eller stekt potatis.

Sådana laxbitar

Grön pesto

Skivad mozzarella


Hjälpt syrran att sminka sig

Nu har jag sminkat klart min lillasyster. Hon blev skiiitsnygg! Nu ska jag fixa hennes hår också. Platta det samt fixa lite volym i det. Har tyvärr ingen kamera så att jag kan ta bild för den är trasig. Ska lämna in den eller nåt så att det fixar sig. Tills dess får det duga med mobilbilder och gamla bilder.

Jag och min lillasyster på Gotland för ett och ett halvt år sen.

Vitt te med gojibär

Dricker världens godaste te just nu. Vitt te med gojibär. Hur gott som helst. Först var jag lite skeptisk men tänkte att jag lika gärna kunde prova och voilà! Rekommenderas verkligen.

Hittade ingen bild med just gojibär.

Nu ska jag hjälpa syrran av fixa ögonbrynen.

You can't back down

Just nu är jag antagligen ute på promenad i kylan tillsammans med Xilli. Anyway så tänkte jag lägga upp en låt som jag inte kan sluta lyssna på. Den är så otroligt bra. 


Can't back down - Eminem ft. Anna
Det här är en remix av låten men personligen så tycker jag att den här är bättre än originalet.

Sjuklingen

Sitter hemma i soffan just nu. Blir tokig på min hals som vägrar bli bra! Har ändå varit sjuk sen förra tisdagen nu. Lagom till lucia igår och allt... Skulle ha sjungit solo till och med men det gick ju såklart inte. Men det är bara att ta nya tag. Har ju ändå ett och ett halvt år kvar i skolan. 

Hur som helst, nu när jag ändå är hemma så kan jag lika bra passa på att plugga lite. Ska ha en biologiredovisning imorgon så kan ju justera det jag skrivit lite och så. Plugga lite fysik skulle kanske vara bra också.

Got to love it right?

Nu tänker jag gå och göra i ordning en kopp te, äta lite lunch sen ska jag ut på en promenad med Xilli.

Världens sötaste

Godnatt!

Sussa sött!


Följ mig på bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


Nystart

Jag har tidigare haft många bloggar som jag inte varit speciellt seriös med. Dålig uppdatering, tråkiga inlägg osv. Så nu tänker jag göra en nystart. Den här bloggen ska jag ta tag i och försöka uppdatera så mycket som möjligt, med så många roliga och varierade inlägg som möjligt. 

Dock så får det bli från och med imorgon för just nu ska jag precis göra mig i ordning för sängen. Ska upp klockan sex imorgon för att hinna duscha m.m. innan jag ska till skolan. 

Vi höres alltså imorgon! Puss på er och godnatt!

En bild på min kära mamma och mig. Nyårsafton förra året. Så mysigt vi hade det då <3

P.s. Headern är tillfällig. Ska fixa en ny så fort jag tagit en roligare bild att ha. D.s.

RSS 2.0