Happy daaaay!

Åh min xperia är fixad! Blir så glaaad! Den har varit låst i ca två månader och jag var in på flera butiker och mejlade Sony Ericsson och allting men ingen kunde göra något. Så mejlade jag Sony Ericsson igen och formulerade om mig och nu har jag äntligen kunnat låsa upp telefonen! Så otroligt underbart att kunna ha den igen istället för den där jobbiga gamla telefonen ;).

Äntligen

Snart så

Spelade in idag på min instrument&sång lektion. Gick ganska bra faktiskt så Olle ska mixa ner den så tar jag hem den imorron. Då åker den upp här direkt! 

Så länge kan ni ju lyssna på en av mina andra inspelningar (som jag för övrigt inte är nöjd med alls nu i efterhand när jag lyssnar)

Usch, hatar själv hur det låter. Men man måste ju kunna bjuda på sig själv så.

Godmorgon

Sitter i skolan helt själv just nu. Börjar inte förrän om lite drygt 25 minuter. Men fick skjuts av pappa istället för att ta bussen så det var ju lätt värt det.

Nu ska jag dryga lite på facebook.

Time to sleep

Slänger in ett litet godnattinlägg. Bara för att jag är så snäll. Haha nejdå, men jag skriver imorron. Godnatt!

Minns den här kvällen från i somras. Drog ner till sjön med Helene och satt och snackade jättelänge, gud vad mysigt det var!

Just nu


Gulligt

Haha måste bara skriva ut den här. Tyckte den var så himla gullig!

Liten flicka runt 4 år och hennes mamma sitter på en buss. Bussen åker förbi en busskur där alla rutor är krossade och det ligger glassplitter överallt.
Flickan: Mamma kolla! Eric Saade har varit här!

Den är tagen från Tjuvlyssnat.se. Himla gullig unge!

Dance, love, sing, live


Jeremy Renner

Måste bara tipsa om en grym skådespelare som heter Jeremy Renner. Det är nog min favoritskådespelare faktiskt. Han är riktigt bra! Tycker att ni borde kolla in någon av hans filmer.


Här är några filmer han är med i:
12 and holding (svensk titel: Uppgörelsen)
S.W.A.T.
28 weeks later
The hurt locker
Senior trip
Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford
Sen är han med i en ny film som går som reklam nu men kommer inte ihåg vad den heter. Hur som helst, det där var några av hans filmer. Tycker speciellt att ni borde kolla in de fyra första, de är superbra.

Dagens inköp




Mjukisbyxor från BikBok - 199kr

Trosorna ser ut ungefär såhär fast i en ljusare brun färg.
Bikbok - 60kr

Massage och avslappning

Vi hade massage och avslappning på idrotten idag och himmel vad skönt det var! Höll på att somna där ett tag. Var avslappnad i säkert två timmar efter vi var klara. 

Efter vi slutade åkte jag med Carro och Ebba ner på stan och käkade på Cupido. Mumsigt! Sen gick vi och kikade lite i affärer och jag fick med mig ett par mjukisbyxor och ett par trosor hem. Ska visa de strax. 

Barcelona 2011 <3

Orkar inte

Åh vad dåligt humör jag är på. Min hund har bitit sönder mina skor så de har varit lite småtrasiga ett tag nu men nu har hela dragkedjan gått sönder. Verkligen hela. Och de gick inte sönder förrän jag satt i bilen på väg till skolan heller. Så jag kunde inte byta. Så nu var jag tvungen att tejpa ihop de så att jag ens kan gå i dem. Men det känns och ser förjävligt ut. Okej man ser inte tejpen men det är liksom ett stort hål nedanför där byxorna slutar så det är hur jäkla fult som helst. Jag ska beställa ett par nya nu ikväll. Jag har sagt det till mamma i flera veckor men nej, så ikväll ska jag säga till henne att hon ska hjälpa mig att beställa. Jag får ju inte göra det själv eftersom att jag inte är 18. Seriöst, jag hatar min hund just nu.

That's my goal


That's my goal - Shayne Ward

Jag älskar den här låten. Så otroligt fin! Shayne Ward är dessutom en artist som jag aldrig kommer tröttna på. Alla hans låtar är så himla bra så det finns inte. Så, med den här låten säger jag godnatt.

Segt

Har nog precis haft den segaste träningen i mitt liv. Orkade ingenting. Att jag ens sprang var ren viljestyrka, energin fanns liksom inte där. Men alla kan väl ha dåliga dagar ibland. Bara att ta nya tag till på torsdag och göra en bättre träning då!

Dagens klockrena


Family Guy

Underhåller mig med att kolla på Famliy Guy medan jag väntar på att mamma ska komma hem. Hon skulle komma om typ en kvart. Då ska jag börja med maten också. Sen ikväll har jag träning så får se om jag hinner skriva någonting mer.

Gabriel Iglesias


Hahhahhahahahahaha jag dör vad bra den här killen är! Ni måste kolla!

Dagens låt

Dagens låt är Rain Over Me - Pitbull feat. Marc Anthony. Gillar den låten starkt. Dels för att Pitbull typ aldrig misslyckas och för att jag fullkomligt älskar Marc Anthony's röst. Så grym!

Tycker ni att den är bra?

23/1-2012

Sitter och kollar på America's next top model säsong 11. Damn hur vissa beter sig.. Stört.

.

Så fort programmet är klart ska jag ta ut Xilli på en långpromenad. Har resursdag idag, hur skönt? Man måste ju bara älska att den är på en måndag också. Måndagar är så jobbiga men så fort man tagit sig förbi den så flyter allting på efter det tycker jag. 

<3

Tumblr_ly7vsa1pky1r39d5t_large

Fika hos Sofie

Har inte hunnit blogga någonting förrän nu. Vaknade kvart i nio och stacka iväg till jobbet. Gud vad kul det var! Ungarna var superduktiga idag. Efter jobbet gick jag hem och käkade en sen frukost tillsammans med Bella. Sen fixade vi till oss lite och tog bussen hem till Sofie för att fira underbaringen som fyller 19 år idag. Grattis grattis! Var där på fika och åkte hem så att jag var hem till kvart i åtta.

Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Ska alldeles strax dra igång en film och sen sova. Måste upp och åka in till skolan för ett tjugo minuter långt utvecklingssamtal klockan nio på morgonen.. När det är resursdag -.-. Så ovärt.

We found love


Det här kan vara den bästa musikvideon jag sett. Den är otroligt bra! Tycker ärligt att de borde få pris för den. Den är underbar. Vad tycker ni?

Sitter hemma med Bella

Sitter hemma hos mig tillsammans med fina Bella. Vi ska käka Ben & Jerry's, mums! Åh vad härligt det är! Hihi nu ska vi kolla på film!

Word!

Damn Raisin Cookies

Dagens inköp



Väska från Ecco - 299kr



Skärp från Kappahl - 15kr (rea på rean)

Riktiga kap måste jag säga! Och jag måste säga att 15 spänn för det där skärpet, så värt! Kappahl borta i Barkarby var faktiskt riktigt nice. Hade supersnygga grejer, inte som i Uppsala där åldern ligger från 1-12 och sen typ 36+. Nej de hade så otroligt snygga kläder där. Och så var det billigt dessutom, hihi måste älska rea!

Sorry för de dåliga bilderna. Min kamera funkar inte så var tvungen att ta kort med mobilen..

4-2

Precis hemkommen från matchen. Vinst med 4-2! Härligt härligt. Fast jag tror att en spelare i deras lag hatar mig... Haha! Men men, som man brukar säga, haters make me famous!

Iallafall, spelade på en ganska ovan position, center. Har bara spelat det några gånger förut men inte så mycket. Så det kändes lite konstigt i början och jag kände mig rätt virrig men kom in i det efter ett tag och då gick det faktiskt bra! Nu är jag helt slut så ska hoppa in i duschen och sen ta bild på väskan och skärpet. Sen kommer fina Bella hit och vi ska mysa framför tvn. Gladiatorerna ikväll! :D Nostalgi! Kollade jämt på det när jag var liten ^^.

Barkarby

Gick upp jättetidigt imorse (enligt mig) för att åka in till Barkarby Outlet med min kära familj. Gick omkring där i några timmar. Fick med mig en väska och ett skärp hem. Lägger upp bilder sen, har inte tid nu, ska iväg till samlingen strax. Match på g! Tagga tagga tagga!

Jaja, som sagt, bilder kommer senare när jag kommer hem från matchen! xoxo

Jag och min kära lillasyster!

Dagens vill ha - skor

Hittade precis de här skorna på Nelly.com och jag tror att jag precis blev kär! Satan vad snygga de är! Vill ha vill ha vill ha!


Visst är de snygga??
(Bilderna är tagna från hemsidan)

Photoscape

Hittade precis ett fotoredigeringsprogram som är riktigt bra. Photoscape heter det. Väldigt enkelt att arbeta med också och det är ju alltid en fördel. Här är tre bilder som jag fixade till lite nyss.
Före

Efter


Före

Efter


Före

Efter

Vad tycker ni?

Last answer

Me om Haha LOL!:
Jag sa ju vem jag var: Me. Jag är jag. Man märker hur oseriös du är. Puss puss
Denna kommentar är inte godkänd

Ja men då vet jag vem du är! Absolut, det finns ju jättemånga som heter Me. Och jag skiter i om du tycker att jag är oseriös, mycket roligare än att gå omkring och vara seriös hela tiden. Usch vilket tråkigt sätt att vara på. Skulle inte klara av det själv faktiskt. Men så lever jag ju ett väldigt roligt liv tillsammans med alla mina oseriösa kompisar också. Men men, nu tänker jag inte slösa någon mer energi på dig. Känn dig fri att kommentera precis hur mycket du vill! Goodbye friend!

Ny kategori!

Skapade precis en ny kategori. Den heter Innebandy och andra sporter. I den kommer jag skriva om hur det går på innebandyn, om jag ser några bra matcher osv. Som en kul grej liksom.



Haha buuurn

Evil Dad Plays Evil Tricks
Hahaha ägd!

Haha LOL!

Me om Hurt:
Ska man tycka synd om dig nu eller vadå?
Denna kommentar är inte godkänd

Fast nej jag klarar mig bra ändå ;). Vet dock inte vad i texten som fick dig att tro det :O. Visst det händer en massa saker som påverkar mig just nu men jag behöver inte att folk jag inte känner ska tycka synd om mig :). Skulle för övrigt vara trevligt om du kunde säga vem du är, fast å andra sidan, det vågar du väl inte :). Puss på dig!

Hurt

Tänkte slänga upp ett litet inlägg innan jag slänger mig i sängen och kör på filmkväll för mig själv. Har egentligen ingenting att skriva. Eller jo, jag har massa att skriva men ingenting som jag borde skriva ut här. Så det får jag skippa. Well well, nu tänker jag kolla på film hela kvällen lång och bara ta det lugnt. Skönt faktiskt.

Gammal bild från midsommar 2010

Fysik

Sitter i mitt rum och ska precis börja plugga fysik. Har slutprov på torsdag och jag kommer inte hinna plugga på onsdag så det är bara till att göra allt idag och imorgon. 

Hade en rätt bra dag idag! Slutade halv fyra (=underbart) och promenerade hem till Bella ett tag. Sen tog vi bussen ner på stan och jag fick skjuts hem av pappsen. Lagade mat när jag kom hem. Jag gjorde carbonara och det är sjukligt gott! Inte helt okej alltså!

Jaja, har inte gjort något mer idag. Men ska som sagt plugga nu och sen städa mitt rum. Måste verkligen göra en förändring här inne. Tycker att det är så fult nu och jag har tröttnat på det.

This is what I need

Saker börjar gå åt rätt håll

Nu ska jag försöka komma tillbaka lite smått efter bloggpausen. Kände att jag inte orkade sitta och skriva. Anledningen är att det varit lite struligt de senaste dagarna. Mestadels med skolan men också en del andra grejer som jag inte tänker gå in på närmare. 

Hur som helst. Har ganska nyligen duschat och sitter nu och taggar inför skolan. Har bestämt mig för en nystart den här terminen! Ska verkligen göra allt jag kan för att få bra betyg i alla ämnen. Kommer nog dock bli rätt osocial under veckodagarna (kvällarna) om jag ska sitta och plugga hela tiden. Men men, skolan är viktig så det är bara att bita ihop och vara social på helgerna istället ;).

Känns som att man borde börja tänka lite mer på framtiden. Det är bara ett och ett halvt år kvar av skolan. Låter inte som att det är särskilt lite men jag tror att det kommer gå jättesnabbt. Det känns som att det var bara ett litet tag sen jag började gymnasiet och nu har jag redan gått halva. 


Nu ska jag kolla på Legend of the seeker! Skriver senare (kanske)

.

Jag orkar inte. Allting går åt fel håll just nu. Tar en bloggpaus tills allting vänder igen.

Plugga

Har tyvärr inte tid att blogga just nu. Måste plugga -.-. Iallafall ett tag! Får se om jag skriver någonting sen men det är inte säkert.

I wanna go

Tänkte bara skriva ett sista inlägg för kvällen. Ska nämligen gå och lägga mig tidigt idag så att jag orkar upp imorgon. Annars kommer jag säkert försova mig.. Dessutom så är jag faktiskt rätt trött. Jaja, sitter just nu och lyssnar på musik. Älskar att bara sitta och lyssna och göra ingenting annat alls. Det är nog det bästa sättet att slappna av på. Iallafall för min del.

Nej nu ska jag inte börja svamla en massa ;). Ska istället gå och tvätta bort sminket och äta någonting, sen blir det sängen!

Vad skönt det skulle vara med en dubbelsäng. Min säng är så liten :(. Det går knappt att röra sig i den, speciellt inte om man sover två!

Kallt!

Satan vad kallt det är ute! Tur att jag tog på mig varma kläder annars hade jag väl frusit ihjäl. Hade på mig mjukisbyxor, min skoltröja som är supervarm och skön, sen hade jag mina björn borg stövlar, alldeles ulliga inuti, min vinterjacka, halsduk, mina pälsvantar (fake) och mitt pälshårband (också fake). Så jag frös inte, vilket gjorde att promenaden var rätt skön :).

Nu ska jag fixa lite grejer som har med skolan att göra. Den börjar ju imorgon. Ska faktiskt bli rätt roligt att komma tillbaka och börja med de vanliga rutinerna igen. 

Ungefär såhär såg jag ut idag. Samma tröja samt håret uppe i en stram tofs men hade lite mer smink och hade lite smycken på mig också!

Tisha

Nu är jag hemma. Okej, har varit hemma ett tag men strunt samma ;). Kom in till stan vid ett och åkte ut till Sofie i Gränby och träffade henne och Bella. Sen drog vi oss ner på stan och fixade lite grejer. Bland annat så kollade jag min piercing som de rekommenderar att man gör efter ca två veckor och den såg bra ut sa de! Sen gick vi förbi telenors butik i s:t per och skulle kolla min mobil men de kunde inte göra någonting utan jag fick numret till Sony Ericsson så ska ringa dit och se om det finns någonting jag kan göra. Annars blir det väl till att köpa ny mobil *suck*.

Nu ska jag ut på en promenad med Xilli. Orkar egentligen inte men vad ska man göra? Gullisen måste ju ut.

Om det ändå var sånt här väder..

P.s. Fick med mig en skitsnygg tisha hem också! Älskar den :). D.s.

Mot staden

Nu ska jag börja fixa mig och sen åka in till Bella för att sen åka ner på stan och fixa lite saker. Skriver när jag kommer hem! 


4-4

Blev oavgjort i matchen. Skönt faktiskt, kändes som att de var helt stensäkra på att vinna men jäklar vilken match vi gav dem! Orkar inte skriva en massa om det men det var iallafall superjämt och vi är nöjda med resultatet :).

Nu ska jag slänga mig och kolla på Den där Mary (på engelska There's something about Mary). Sen ska jag sova, måste upp i god tid imorgon för att kolla om det finns några gudstjänster att gå på. Nu är det inte så att jag är troende utan det är en skoluppgift där vi måste besöka en gudstjänst :).

Gameday

Gameday.

Ikväll är det match mot Storvreta. Är ganska otaggad just nu men det kommer väl. Kan bero på att jag har en massa andra saker att tänka på. Min mobil t.ex. Åh jag blir så irriterad -.-'.

Movietime

Nu ska jag dra igång en film innan jag går och lägger mig. Skriver imorron! Byye

It's my time

Blir så trött på mig själv ibland. Sa att jag både skulle plugga och städa, två timmar senare, har jag gjort något av det? Nej. Måste ärligt talat börja skärpa mig nu. 

Morning sunshines!

Godmorgon! :)

Har inte hunnit göra så mycket mer än att käka frukost och kolla lite på reprisen av Gladiatorerna. Kollade på det igår och snacka om nostalgi! Såg jämt det när jag var mindre. Underbart!

.

Nu tänkte jag sätta mig och plugga faktiskt. Inte taggad på det alls men jag måste klara slutprovet så det är bara att bita ihop. Ska nog städa upp lite på skrivbordet först bara, går inte alls att sitta där nu ;). Skriver mer när jag är klar!

Don't worry, be happy

Borde gå och lägga mig men blev pigg efter att jag gjorde mig i ordning för sängen. I-landsproblem! Men men, är väl bara att lägga sig ändå. Sömnen kommer inte snabbare av att jag sitter vid datorn ;). Så därför säger jag godnatt med den här låten!

Löften

Haha jag bara lovar och lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Händer det? Neej. Nu får jag ta och skärpa mig! Kan i och för sig vara för att vi har lov och de senaste dagarna har jag inte gjort någonting speciellt. Förutom igår då, gameday! Match mot Rimbo, vinst med 7-0. Var nog min bästa match under hela säsongen. Knäna fick en del stryk, samt ena foten och höften men det är väl sånt man får ta ;). 

Sitter just nu och tänkte börja kolla lite smått på Sagan om konungens återkomst. Får se hur länge jag orkar kolla. Kan inte lägga mig för sent, match imorron så det gäller att vara pigg!

Mitt liv

För övrigt så saknar jag Simon nåt så otroligt. Har varit på lite dåligt humör de senaste dagarna (nej jag har inte PMS) och tyvärr så har jag låtit det gå ut lite över honom. Och det är jag inte direkt stolt över. Ska verkligen försöka bättra mig på den fronten! Promise!


Bara massa svammel

Är så rädd för att inte räcka till. Att någon annan ska komma och vara mycket bättre. Vill inte att du tröttnar på mig. Vill inte vara för gåpåig. Vill inte bli lämnad. Du är så bra. Du lyssnar, du tröstar, du övertygar. Ändå finns rädslan där. Den borde inte finnas. Får inte lyssna på den. Jag vet att jag inte borde vara rädd för det. Du tycker att jag duger precis som jag är och ändå tvivlar jag. På mig själv. Så rädd för att inte räcka till när jag vet att du tycker om mig som jag är. Måste skärpa mig. För min skull. Och för din skull. För att du inte ska tröttna.
Jag älskar dig.



Långpromenad

Precis kommit hem efter en långpromenad med Xilli. Bortsett från att jag i princip förfrös kinderna så var det rätt mysigt! Annars idag har jag gjort precis ingenting. Ganska skönt det också! Dock så har jag lite saker som jag måste göra, kolla om vi fått några betyg, städa, plugga

Undrar hur gammal den här är...

I brist på nånting att göra

Steg 1
Namn:
Lydia Junebjörk
Födelseplats:
Uppsala BB
Bor: Björklinge
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Ljusblont
Skostorlek: 36
Civilstatus: Upptagen
Högerhänt eller vänsterhänt: Vänsterhänt

Steg 2
Skor som du bar idag: Shepherd tofflor
Dina svagheter: Dålig självkänsla och tänker för mycket på saker
Rädsla: Att förlora de jag älskar

Steg 3
Första tanke när du vaknar: Skiftar beroende på hur trött jag är
När du somnar: Ingenting tror jag

Steg 4
Pepsi eller cola: Cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas 
Lipton Ice Tea eller Nestea: Vet inte
Choklad eller vanilj: Choklad

Steg 5
Svär du: Ja men försöker sluta
Sjunger du: Hela tiden!
Duschar du varje dag: Oftast ja
Är idol din smak: Ibland
Gillar du skolan: Ja det gör jag
Tror du på dig själv: Oftast men ibland inte

Steg 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Nej
Rökt? Nej
Shoppat? Ja
Ätit en hel ask müsli? Nej usch
Ätit sushi? Nej
Stått på scen? Ja
Skejtat? Nej
Bakat? Ja
Stulit något? Nej absolut inte
Ljugit? Tror inte det
Rakat dig? Ja
Kysst någon? Ja
Kramat någon? Ja

Steg 7
Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull? Nej faktiskt inte
Varit full? Inte full med onykter
Blivit kallad hora? Nej
Busringt någon? Haha ja
Gjort något som du ångrade? Ja...
Fått IG i något ämne eller på något prov? Ja på prov
Kastat en sten på nån ruta? Nej

Steg 8
I framtiden...
Namn på barn? Vet inte men gillar namnet William
Hur vill du dö? Somna in
Vad vill du bli när du blir gammal? Vet inte riktigt

Steg 9
Vilka människor skulle du ge ditt liv för? Min familj! Utan tvekan
Antal CD-skivor du äger? Ingen aning
Antal piercings? Öronen, naveln och näsan så fyra!
Antal tatueringar? Inga än så länge
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Vet inte

Steg 10
Vad ska du göra i sommar? Jobba, förhoppningsvis åka utomlands med en kompis och bara ta det lugnt
Vad ska du göra i vinter? Vad man brukar göra
När tar du studenten? 2013
Vad gör du efter gymnasiet? Jobbar lite sen pluggar vidare
Vad vill du helst jobba som? Jag vet inte..
Händer det något speciellt i veckan? Ingenting som jag vet om än
Vad vill du helst göra just nu? Äta lunch

Antingen eller
Pierca näsan eller tungan? Har ju redan i näsan så
Vara seriös eller rolig? Rolig!
Dricka röd eller grön mjölk? Grön
Brinna upp eller drunkna? Inget av dem
Umgås med dina fiender eller föräldrar? Helt klart mina föräldrar

Svara ärligt
Tycker du om någon? Ja det gör jag!
Sol eller måne? Sol
Vinter eller höst? Höst
Vänster eller höger? Vänster
Soligt eller regn? Soligt
Vaniljglass eller chokladglass? Chokladglass

Senaste timmarna - har du...
Kysst någon? Nej
Sjungit? Haha ohja!
Blivit kramad? Ja
Känt dig fånig? Nja inte direkt
Saknat någon? Jaa!
Dansat galet? Haha nej
Klippt håret? Nej
Gråtit? Ja
Ljugit? Nej
Blivit kysst? Nej tyvärr

Om dig
Hur mycket är klockan just nu? 14.45
Fullständigt namn? Lydia Elsa Maria Junebjörk
Var bor du? Björklinge
Hur många barn vill du ha? 2 eller 3
Vill du gifta dig? Ja det vill jag
Rullar du spagettin eller skär du den? Skär
Har du ätit sushi? Jaa
Favoritglass? Ben & Jerry's
Hur många olika sorters flingor har du i skafferiet? Vet inte, typ fyra kanske
Humör? Lite deppig, trött, taggad för match

Grejer
Har du blivit jagad av polisen? Nej
Har du en hund? Ja
Sover du helst själv eller med någon? Med någon
Tror du på spöken? Lite iallafall

Fem skulle
Skulle du vilja vara längre? Ja!
Skulle du vilja väga mer? Nja lite kanske
Skulle du bli arg om din pojkvän/flickvän gjorde slut om du har/hade någon? Inte arg med ledsen
Skulle du vilja ha sex nu? Nej jag är själv så..
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej verkligen inte

Tio kan
Kan du röra på öronen? Haha nej det tror jag inte
Kan du slicka dig på näsan? Nej
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? Absolut!
Kan du låta bli att prata på fyra timmar? Omöjligt skulle jag säga
Kan du vara på en fest utan att dricka? Självklart!
Kan dina vänner lita på dig? Till 100%
Kan du tänka dig att pierca naveln? Redan gjort
Kan du suga? Inte ens värt att svara på..
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jadå

Femton har
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Tyvärr ja
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig? Ja
Har du syskon? Ja
Har du någonsin haft sex med någon? Ja det har jag
Har dina föräldrar ljugit för dig? Ingen aning men kanske det
Har du varit full den här månaden? Nej
Har du redan tröttnat på de här frågorna? Nja lite kanske
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
Har du pussat någon som är mer än tre år äldre? Nej
Har du haft sex med någon som är mer än tre år äldre? Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är mer än tre år äldre? Nej
Har du funderat på hur det är att testa droger eller gjort det? Absolut inte!!
Har du blivit påkommen när du har haft sex? Haha nej
Har du haft sex med tre personer? Nej
Har du ljugit på någon fråga än då? Nej faktiskt inte

Tjugo vem
Vem är din bästa vän? Rebecca, Bella och Sofie
Vem älskar du? Mina bästa vänner, min familj och min kille
Vem hade du senast sex med? Min pojkvän
Vem vill du bli full med? Mina vänner om jag nu absolut känner att jag måste bli full
Vem är den bästa artisten? Vet inte
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa
Vem har du en liten crush i? Simon!
Vem är snyggast i hela världen? Vet inte
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Någon välgörenhetsorganisation
Vem är snällast i världen? Många
Vem vill du prata med? Några stycken
Vem sov du senast med? Senast själv, innan dess Simon
Vem såg dig full senast? Full och full... Men Jonas, Hector, Jocke och några till
Vem vet allt om dig? Izabella, Rebecca, Sofie och Simon skulle jag säga
Vem hatar du mest? Ingen
Vem kramade du senast? Simon
Vem kan berätta allt för dig? Alla som känner att de vill berätta allt för mig
Vem kan du berätta allt för? Några stycken
Vad är klockan nu då? 14.53


Mys

Hello!

Har ganska precis kommit ut ur duschen efter träningen. Gick väldigt bra faktiskt! Lite smågrejer som gick sådär men det mesta gick riktigt bra. 

Juste, anledningen till att jag inte har bloggat är att jag antingen har sovit eller inte varit hemma. Igår åkte jag inte till stan strax efter att jag vaknat och handlade lite småsaker. En kofta, underkläder och ett puder. Sen mötte jag upp Bella och vi gick runt och snackade lite innan vi träffade Carro. Vi satte oss och fikade och snackade lite, sen skulle vi iväg och köpa lite saker så det blev en trip på stan innan vi pallrade oss iväg till stationen. Väl där satt vi och dryga i någon timme innan jag gick till bussen och åkte hem tillsammans med Simon. Sen tog vi det bara lugnt hela kvällen, kollade på typ tre eller fyra filmer tror jag och somnade inte förrän vid halv fyra igen. Vilket resulterade i att vi vaknade halv två... Inte bra! Ska börja vrida tillbaka dygnet nu. 

Det är väl det som hänt de senaste två dagarna. Nu ska jag slänga mig och kolla på film. 

Någon bild från i somras.

Karaktärerna i Sagan om ringen

I brist på bloggidéer lägger jag upp huvudkaraktärerna i Sagan om ringen.

Frodo

Sam

Pippin & Merry

Gandalf

Gimli

Boromir

Aragon (min favorit näst efter han på bilden under ;))

Och till sist min favorit! Legolas!

Sagan om...

Kollade på Sagan om ringen tidigare idag. Extended, vilket gör den nästan fyra (!) timmar lång. Men det gör ingenting för den är så bra! Nu ska jag alldeles strax kolla på Sagan om de två tornen sen får vi se när jag kollar på trean, inte idag iallafall, då får jag sitta uppe till typ fyra och det är nog inte så bra. Det känns som att det är dags att vrida tillbaka dygnet, inte vända det ännu mer ;).

Min julklapp

Fick som sagt världens finaste julklapp av Simon. Ett superfint halsband som har en tunn silverkedja och så är det en ring i silver som det står Angel på. Superfint! Nu hittar jag inte min överföringssladd som går till datorn men tänk er en vanlig tunn silverkedja med en ring som ser ut ungefär som den på bilden nedanför bara att det står Angel längst ner på den.

Jag ska försöka hitta överföringssladden så snart som möjligt så att jag kan lägga upp en bild på halsbandet. Hur som helst så var det superduperfint. Finaste smycket jag har, tillsammans med armbandet jag fick på min födelsedag :).


Tillbaka

Nu är jag tillbaka! Tog en liten bloggpaus på några dagar. Hade varken tid eller ork till att sätta mig och skriva en massa inlägg. Men nu kommer jag köra på! Det är ju trots allt ett nytt år ;). 

Och på tal om det! Jag hade en riktigt mysig nyårsafton. Hemma hos Jonas tillsammans med Jonas, Jens, Lovisa och David. Vi käkade, spelade poker, kollade på filmer och lite så. Sen gick vi ut och smällde raketer och smällare och en massa. Sen gick vi in och kollade på mer film och snackade jättelänge. Somnade inte förrän vid fem, halv sex någonting sådant. Men kul var det! 

Juste, ska visa sen vad jag fick ifrån Simon i julklapp. Världens finaste! Måste bara ta en bild ;).

Åh jag vill ha sommar!

RSS 2.0