True


En sak jag irriterar mig på

En sak som jag stör mig extremt mycket på är folk som anstränger sig för mycket när de sjunger. Så att det låter "fake" eller hur man ska beskriva det. Och när de liksom avslutar varje stycke med ett "stön" eller vad fan man nu ska kalla det haha. Nu förstår säkert ingen vad jag menar...  Iallafall det är sjukt störande. 

Bildkälla

Sjukling

Hello!

Varit hemma idag. Mådde inge bra alls imorse och hade typ feber igår som sagt. Usch, hatar att vara sjuk. Speciellt förkyld, jag blir alltid så tung i huvudet då. Asjobbigt. Men men, har fått lite gjort iallafall, har tagit hand om Xilli och pluggat matte. Ska alldeles strax sätta mig och plugga lite till, ska bara ta en ipren först. 

Missar träningen ikväll också. Buhu :(. Jag vill träna. Får abstinens. 

Legend of the seeker

Sitter och kollar på Legend of the seeker, första säsongen. Det är väl typ tredje gången tror jag? Men den är ju bra så ;). 

Bildkälla

Jag rekommenderar verkligen den här serien!

Ulrik Munther - Soldiers


Jag måste faktiskt säga att jag gillar den här låten starkt! Han har en bra sångröst, låten är bra och har en riktigt grym innebörd i sig om man lyssnar på texten.

Sjuuuk :(

Linda om Godnatt:
Och hur vet du att de kommer från samma person? Tror du inte att det finns folk som tycker lika?
Det kallas ip-adress lilla du ;). Nu tänker jag inte lägga ner någon mer energi på att svara dig. Ha det så bra!


Hade superkort dag i skolan idag. Började halv nio med svenskaprov. Gick helt okej tror jag. Sen var det idrott men eftersom att jag har gått och blivit sjuk så kunde jag inte vara med. Min idrottslärare sa också att jag inte behövde vara kvar eftersom jag var sjuk så jag fick åka hem. Var hemma vid halv elva redan och har bara tagit det lugnt och pluggat sen dess.

Sitter just nu med feber och kollar på Top model Sverige. Jag skriver kanske mer sen, får se. 

Bildkälla

Godnatt

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Har bara två lektioner varav den ena är idrott. Så chill! Sen får vi se om jag orkar sätta mig på en buss i över en timme för att hälsa på pojkarna i Bålsta. Så beror det på om jag får för mina päron också ;).

Fick också en kommentar om att man tydligen får vara anonym när man kommenterar positivt men inte negativt. Och man får vara hur anonym man vill. Enda skillnaden är att jag inte väljer att svara på negativa kommentarer som kommer från samma person. Som dessutom måste skriva att de gillar sina egna kommentarer fast med ett annat namn ;).

Well well, orka lägga ner energi på människor som påpekar småsaker som inte betyder någonting. Nu ska jag som sagt sova. Godnatt folket!

Dagens outfit



Enkel outfit. Färgade jeans, linne och en kofta. Dock väldigt osmickrande bilder som verkligen inte gör kläderna rättvisa. Men vad ska man göra åt saken? Lämna in kameran på lagning.

Virrig

Hello people!

Jisses vad virrig jag har varit idag! Kollade inte schemat för smart som jag är tänkte jag att det skulle vara likadant som innan lovet men icke sa nicke. Vi hade tydligen svenska som första lektion idag och inte kemi, vilket betyder att jag inte alls började kvart över tolv som jag trodde. Så jag missade svenskan *suck*. Sen i matsalen hann jag komma fram till där man tar maten innan jag kom på att jag inte hade tagit någon tallrik.. Blir så trött på mig själv ibland. 

Jaja, hade tre lektioner och slutade kvart över två, tog bussen till stan och följde med Becca för att köpa frukt. Sen tog vi bussen hem, jag satte mig och skrev klart en fysiklabbrapport och sen blev det mat. 

Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Skönt faktiskt. Men det är väl slut nu, ska nämligen försöka få någon snäll person i min klass att skicka lite anteckningar till mig. Får se hur det går.

Jag idag!

Bildkälla

Svar

KommentarTid
Anonym om Städning pågår:
Hejhej! Fin blogg du har :)
Och jättefin bild på dig här över, men vet du vad jag tror du skulle kunna göra? Om du skulle klippa dig kanske 1dm för att få det mer "normalmängd". För du skulle ändå ha långt och fint hår :)) fundera på de!:)
26 Februari, 23:01

Hej! Tack så mycket! :)

Ja det är värt att fundera på! Skulle nog kännas lite konstigt dock, även om det fortfarande skulle vara långt så skulle det ta ett tag att vänja sig ;). Men jag ska fundera på det! :)

Dagens outfit

Med tanke på att jag bara hade en halvtimme på mig imorse innan bussen gick och med tanke på att jag skulle kolla på innebandy så orkade jag inte klä upp mig eller någonting, så det fick bli träningsoverallen. Inte så fint men skönt var det.

Och för att jag inte skulle frysa ihjäl (vilket jag gjorde ändå) så tog jag skinnjacka + tubhalsduk över. Så härligt att det börjar bli vår! Äntligen slipper man den tjocka vinterjackan.

P.s. Om ni kollar i vänstra, nedre hörnet på bilden så ser ni också jeansens riktiga färg. Bilderna innan gjorde inte färgen rättvisa. D.s.


Slut som människa

Satan vilken dag jag har haft. Vaknade tjugo över åtta imorse av att jag fick sms, skyndade upp, käkade frukost, fixade mig, yadayada. Tog bussen in till stan, sen bussen till allians för att kolla på Lucas och Fredriks match. Efter tio minuter insåg jag att de mötte Sofies lillebrors lag. Efter ytterligare fem minuter insåg jag att de hade en tjej som stod i mål. Bra att man är med.. Efter matchen fick jag skjuts till Gränby C av Lucas och hans supersnälla föräldrar. Tack igen! Mötte upp mamma och Andrea och kollade lite i affärer. Fick med mig ett par rosa jeans hem från Lindex. Supersnygga måste jag säga. 


Love them

Sen då, åkte hem, delade ut reklam i mitt distrikt och började sedan förbereda för det andra distriktet som jag skulle ta den här helgen. Käkade och började dela ut i det. Var klar vid nio ungefär och ja, nu sitter jag här. Slut som människa. Ska bli skönt att sova sen.

Sleeptime

Nu ska jag lägga mig och sova tänkte jag. Ska försöka komma upp hyfsat tidigt imorgon. Have some things to do. Jobba t.ex.

Världens finaste film. Leif <3

Danny Saucedo

Ska strax kolla på film. Never back down heter den. Min kompis tipsade om den så får se hur bra den är.

Hur som helst, melodifestivalen. Fattar inte hur Lotta Engberg och Christer Sjögräs (ja han har ett öknamn i min familj) kunde gå vidare över Charlotte Perrelli.. What is happening to the world? Dynazty gillade jag dock. Skön låt.

Finalisterna gillade jag definitivt! Lisa Miskovsky är en så otroligt bra sångerska. Bra låt hade hon också även om det kunde varit lite tydligare refräng. Men som sagt, jag gillar henne, gjorde det sen tidigare också så är glad att hon gick till final.

Men! Ingen slår ju supersnygga, sexiga, härliga Danny. Han är så bra. Han misslyckas aldrig. Han sjunger och dansar som en gud och han är bara allmänt underbar. Så glad att han gick direkt till final, hade väl inte förväntat mig något annat men man kan aldrig vara helt säker när det gäller röstningar.

Grymt coolt nummer. Helt klart bästa ikväll.

Grr ;)

Bilderna är härifrån.

Long day

Hejsan!

Sitter i soffan och väntar på att melodifestivalen ska börja. Okej det är 45 minuter kvar men har ingenting annat för mig så.

Vaknade idag vid halv nio och hann precis äta frukost och packa innan vi åkte ner till samlingen. Taggade för match med en promenad + snack som vanligt. Matchen blev tyvärr en förlust. Men men, ingen idé att deppa för det, sånt som händer, vi fick helt enkelt inte in bollarna. 

Åkte hem efter matchen och tog en snabbdusch innan jag sprang upp till affären för att träffa Lucas. Han hängde med hit och vi chillade lite bara. Trevligt att träffa den pojken igen! Det blev en promenad upp till affären när han skulle hem och där mötte jag mamma och pappa som övertalade mig att ta med mig Xilli hem. Gick genom skogen... Med all is... Gör jag aldrig om igen såvida jag inte vill dö. Höll ärligt på att halka 10 000 gånger. 

Nu väntar en myskväll med familjen. Melodifestivalen, snacks och tidig sänggång. Ska upp och jobba imorgon. Dock inte med friidrotten utan för SDR. Jobbigt. Men pengar är pengar så det är värt det.


Friends with benefits

Ska precis slå mig ner och kolla på Friends with benefits. Har ni sett den? Om inte, gör det! Den är riktigt bra. Tycker att Mila Kunis och Justin Timberlake gör väldigt bra skådespelarinsatser i denna film. Så om ni någon gång har filmtorka, så rekommenderar jag att ni kikar på den här.

Bildkälla

Dagens musikvideo


Jag har antagligen lagt upp den här förut men det skiter jag i. Älskar den här videon. En av de bästa jag har sett. Tycker faktiskt att de borde få pris för den, så mycket gillar jag den. Låten är inte dum den heller.

Dagens inköp

Här är då sakerna jag köpte idag.




(De till vänster är handklovar)

Alla dessa köpte jag från Ur&Penn för sammanlagt 100:-. De har rensning så det är grymt billigt!


Linne från Gina Tricot, 149:-



Underkläder från H&M för sammanlagt 229:-

Sorry för urusla mobilbilder men min kamera är trasig.


24 Februari

Goddag!

Åkte in till stan med mamma idag för att betala in den där saken, sen drog vi till Gränby och jag gick omkring och kollade i affärer medan hon tränade. Fick med mig ett par saker hem faktiskt. 

Kom hem och började sortera in all reklam inför jobbet imorgon. Skönt att ha det gjort, nu borde det inte ta alltför lång tid att dela ut allt.

Ikväll blir det till att vara hemma och ta det lugnt med familjen. Har tidig match imorgon så lika bra att se till att vara pigg. Så det blir bara att kolla på lite filmer och så.

Walking in Memphis

Ska börja packa och byta om inför träningen. Blir hämtad om en halvtimme så det är väl bra att vara klar då. Så länge slänger jag iallafall in en låt som jag har lyssnat på hela dagen.

Får riktiga vårkänslor av den här låten. Vet inte varför to be honest, bara får det. Hur som helst är den otroligt bra och älskar hans röst. Väldigt behaglig att lyssna på. Och ja, jag vet att det inte är hans låt, ska jag vara ärlig så har jag inte ens hört originalet men jag är säker på att den här versionen är minst lika bra.

Dagens beroende

Jag är helt beroende av denna underbara sak. Försvarets hudsalva, gör under för dina läppar! Läpparna blir så mjuka och fina.

Finns att köpa för ynka 19kr på apoteket. Go for it!

Bilden är tagen härifrån.

Sportlovet

Tänkte ju då skriva om vad jag har gjort på sportlovet. So here we go!

Det enda jag gjorde under helgen var att spela innebandymatcher, jobba och chilla galet. Så skriver ingenting om det, ganska ointressant läsning.

Måndag - gjorde precis ingenting. Pallrade mig inte ens ur huset förrän på kvällen när det var träning. 

Tisdag - agerade supersnäll och gick upp klockan åtta för att åka in till stan vid halv tio, möta upp Sofie, dra till allians och kolla på Lucas när han hade distriktsträning. Hur snäll är inte jag då? Efter typ halva kom Tobbe (Sofie's kille) dit och sällskapade oss. Han hade precis fixat körkort så grattis grattis! Snackade lite med Lucas efter också innan vi var tvungna att gå till bussen.

Åkte ned till stan, kilade förbi pappas jobb för att tigga lunchpengar (eftersom att varken jag eller Sofie tog med oss hehe), gick till donken och käkade, gick och köpte mobilskal till Sofie, sen drog jag mig hemåt. Väl hemma blev det en långpromenad med söta Xilli. Var ute i en timme faktiskt. Otroligt skönt i det fina vädret.

Onsdag - låg inne hela dagen med vääärldens värsta mensvärk (kbry?), orkade inte göra någonting på hela dagen förutom att äta glass och riskakor. Var ensam hemma med min kära lillasyster ett tag på kvällen eftersom att mamma och pappa åkte in på bio. 

Torsdag - idag alltså. Har som sagt städat hela mitt rum och känner mig grymt duktig. Så är det ju skönt med ett städat rum också right? Hur som helst, skulle ha åkt in till stan för att fixa en sak också men ingen kunde följa med så tar det imorgon istället. Kanske kan få med mig någon då också. Så tråkigt att åka in själv.

Nåja, nu ska jag inte skriva längre än så här. Är väl ingen som orkar läsa.

Juste, hann bli jävligt pissed of på en person också. Wiiiiie

Finally done

Nu är jag äntligen klar med städningen! Tog ju sin lilla tid. Men städade och sorterade varenda lite vrå i hela rummet så. Här är iallafall före och efter bilderna som jag lovade.
Före:



Efter:





Städning pågår

Håller på och gör en storstädning i mitt rum. Rensar, sorterar, ja hela paketet. Välbehövligt kan man säga. Lägger upp före och efter bilder så fort jag är klar. Så länge kan ni kolla in den här bilden från när vi spelade med ensemblen i matsalen. Jag och kära Camilla snodde en elgitarr och en bas från Hampus och Rasmus medan de riggade. Vad tycker ni? Visst skulle jag passa i att spela elgitarr? Haha in my dreams maybe!

Nya tag

Okej jag tog en liten bloggpaus för min dator har strulat något otroligt de senaste två veckorna. Eller, den strular nu med, den startar liksom inte så jag har tagit en annan dator som vi har här hemma. Kan dock inte ha den i skolan så får se ifall det funkar med mobilbloggar, annars blir det inlägg när jag är hemma. Har ju i och för sig lov nu men från och med nästa vecka tänkte jag!

Ska alldeles strax följa med mamma upp till affären för att handla lite och sen slänger jag ihop ett inlägg med vad jag har gjort under lovet! Borde inte bli alltför långt haha.

Alldeles för mycket att göra

Varning för långt inlägg!
Jag har så himla mycket att göra just nu så har inte haft tid att blogga riktigt.. Ska försöka bättra mig men lovar ingenting!

Hur som helst, hade en riktigt bra helg! Två matcher, förlust i den ena, vinst i den andra. Lördagskvällen spenderades hemma hos Jonas tillsammans med honom och Christoffer. Kul kul!

Söndagen startade tidigt med jobb och sedan match. Sen tog jag det bara lugnt när jag kom hem. Kort sagt hade jag en riktigt skön helg.

I måndags var det skola som vanligt. Måste faktiskt säga att jag älskar att gå till skolan. Inte för att man pluggar och har lektioner men jag älskar att gå till skolan och träffa människor och sånt. Tycker det är jättekul!

Sen var det träning på kvällen, gick rätt bra faktiskt.

Idag då, åkte in till stan imorse och mötte upp Ebba, Jonas, Moa, Lindahl och Sara och tog bussen ut till Gränby ishall för att åka skridskor på idrotten. Haha var roligare än vad jag förväntade mig! Okej nu låter det som att jag aldrig har åkt skridskor men det har jag, ganska mycket när jag var mindre. Iallafall, vid elva kom vi därifrån och då drog jag hem eftersom att jag inte hade några fler lektioner. Väl hemma bytte jag om och gick ner till min lillasysters skola för att hälsa på min gamla lärare. Sååå kul att träffa henne igen! Sen följde jag med ner på syrrans träning också, Sofie var också där. Har inte träffat den pinglan utanför innebandyn på alldeles för länge. Får se till att ändra på det. Lagade mat till familjen sen också. Pasta med kyckling och en sås gjord på crème fraiche, pesto, grönsaksbuljong och lite kryddor. Gott blev det.

Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska upp tidigt för att hinna duscha osv. innan skolan imorron.

Helgens planer

Ja har faktiskt lite planer i helgen för en gångs skull. Imorgon blir det kanske att träffa tjejerna hemma hos Maja. Det beror lite på om jag kan ta mig hem eller inte. Måste hem hyfsat tidigt för det är match på lördag så då är det en bra idé att vara utvilad. 

Sen är det match på lördag klockan tre i allianshallen mot Hagunda. Har vi tur är vi tio utespelare vilket är helt okej men om vi blir åtta så kommer jag antagligen dö. Någon som vill komma på min begravning? Nej jag driver bara men jobbigt kommer det bli! Sen ska jag stanna kvar i allians och kolla på Jonas och CJ när de spelar (tror jag, om de spelar vid sex-tiden). Sen ska jag hänga med de på kvällen. Vi ska köpa godis och dra hem till Jonas för att kolla på gladiatorerna eller melodifestivalen. Eller möjligtvis en film. Sen drar jag hem på kvällen.

Upp tidigt på söndag för att jobba. Ser faktiskt fram emot att jobba! Ungarna är jätteduktiga och det är riktigt kul att hålla i träningarna. Sen är det match mot Enköping. Bortamatch. Så ser min helg ut!


Tråkiga dagar

Det har hänt precis ingenting de senaste dagarna. Förutom att min xperia nu funkar (för de som missat det hah) och att jag kunde träna igen igår. Kändes bra faktiskt. Märktes att man inte tränat på en och en halv vecka men kom in i det rätt snabbt igen. Otroligt vad mycket man tappar av att missa två träningar. Men nu är jag som sagt igång igen och i helgen väntar två matcher. Bara att tagga till redan nu!

RSS 2.0